-bu dönem 9 dersim var, zor bir mühendislik bölümünde okuyorum.
-sosyal aktivitelerde bulunma ihtiyacı duymaktayım.
-1.5 aydır devam ettiğim türk halk müziği korosu var. ortamı çok iyi, herkes çok samimi, zevk alıyorum oradaki saatlerimden. 1 ay sonra da derslerin güzel bir konser ile de bitişi var.
-evde erasmus'tan öğrenciler var, haliyle ingilizce konuşma durumundayız. okumam,anlamam iyi; dinlemem fena olmasa da hayatımda hiç sipiking yapmadığım için acayip zorlanıyorum. kafam sikiliyor sırf konuşmak, konuştuklarını anlamak için. en basit kelimeleri hatırlamıyorum. ama burda bilmeniz gereken önemli nokta onlar geleli 5 gün oldu. yani ilerki günlerde alışmam söz konusu olabilir.
-son olarak bugün kaydolduğum rusça kursu var. rusça'yı belki de rusya'yı seviyorum. önceden beri idealim bu dili öğrenmek. ilk ders çok zorlu geçse de hevesim kırılmadı. hatta hoca senin geninde var gelememe olasığına üzüldüm dedi :) kurs halk eğitim kursu denilebilir. hoca çok iyi, öğretme kapasitesi var.

ama bu kurs halk müziği korosu gibi kafa dinlendirici değil; öğrenmek için biraz daha çalışmam gerek.

koro ile kursun günleri ve saatleri çakışıyor.
siz olsanız ne yapardınız?

 

kurs ile koroyu siktir et bence. çok dersin varmış

şaman

kafa dinlendirici olanı seç o zaman zaten 9 dersin varmış, mühendislik diyorsun bir de kesin ya makinedir ya mekatroniktir öyle bir titreşim aldım :D koroya git sen.

ekaterina

ouww, benim 7 dersim var bana bile çok diyorlar ne yaptın sen :D kursu salla bence rusçayı napcaksın tamamen öğrenmek yıllarını alır

juusto

yuh, mekatronik mk :)

dieselsingle2

eheheh tamam hile yaptım biraz :D daha önce nerde bi kocaeli duyurusu olsa cevap verdiğini görmüştüm de zor mühendislik+9 ders+kocaeli yapınca mekatronik çıkıyor :D

ekaterina
1

mobil görünümden çık