AÖF 3. sınıf oldum.. ilk taksidi zamanında yatırdım..Lakin şimdi durumlar bozuk biraz,iki ay gecikmeli yatırsam ikinci taksiti nolur?önümüzdeki sınavlara girebilirmiyim?




 

soruya soru ile cevap verıyorum ama kayıt yenileme tarihi başladı mı ?

ramsesseum

@ataman : bende aynı soruyu arayıp sordum öğrenci işlerine.bir sonraki kayıt yenileme tairhlerine kadar vakit olduğunu ve geciken her ay için %1 fazi alındığını sölediler...%10da olabilir ama tam hatırlayamadım şimdi..kısacası bişey olmazmış.

@ramsesseum : bildiğim kadarıyla yarın başlıyor.

leafmore

sanırım sınava girmenizde bir sorun olmaz. eğer borcunuzu ödemezseniz bir sonraki öğretim yılına kayıt yaptıramazsınız ya da mezun olamazsınız, o kadar. son ödeme tarihinden itibaren faiz işleyeceğini de hatırlatayım.

demcan

dönemde iki defa para yatırılıyor sanırım. ilkini yatırmazsanız kayıt yenileyemiyorsunuz. diğerini geç yatırmak gibi şansınız var.

dokuzonbeş

son ödeme tarihinden üç gün sonra yatırmıştım. sadece 14 kuruş zam ödemiştim geçen sene. 290 TL mi neydi 290,14 TL gibi birşey ödemiştim. faiz oranı çok makuldur. ama uzun bir süre ödemeyince ne oluyor, onu bilmiyorum.

sinematematikci

2. harçların son ödeme tarihi 29.02.2012. o tarihten sonra ödemediğiniz sürece faiz biniyor ama sınavlara girmeyle ilgili sıkıntı olmaz. istediğin zaman ödeyebilirsin.

spirit crusher
1

mobil görünümden çık