Western Digital My Book Essential 500gb var ve açmak icin çift tıkladıgımda ekteki gibi bir hata veriyor. bi arkadasa verdim viruslu dondu geri temizledim falan kendine gelmedi. virusten mi bi ayarı falan mı var ?

ekleme : içine girip zaten dosyalarımı gorebiliyorum da direk tıkladıgımda acılsın istiyorum.


 

zannedersem disk üzerine sag tık -> araştır (explore) dediğinde açılacaktır . evet virus olma durumları olabilir. disk managementtan drive letter (sürücü ismini) değiştirebilirsin belki işe yarar.

ccompiler

trojan olabilir. benim dahili harddisklerde oldu, iyi bilen bir arkadaşım "trojan vardır, virüs programları görmüyor ayrı programları var temizlemek için" dedi.

oceano

Autorun virüsü girmiş buna. Araştır'la girip, görünmez dosyaları görünür yapıp herhangi bir "autorun" sözcüğü içeren bütün dosyaları sil. Özellikle "autorun.inf".

pathetique

yemezse bir dee cmd ile dene
başlat/çalıştır/cmd
oraya cd.. cd.. cd.. çek (C dizinine gelene kadar) ondan sonra H:\ yaz sonra dir yaz ordan autorun u silebilirsin

yuto
1

mobil görünümden çık