[teknik]
(6) 

PDF to Word

hubris #368287
PDF dosyalarını word'e dönüştürmek ve Pdf dosyalarının içeriğini editlemek (silmek-düzeltmek) ile ilgili 2 sorum olacak.

PDF'den word'e dönüştürmek için online conventer sitelerini kullanıyordum ama artık daha sık ve acil dönüştürmem gereken dosyalar olduğundan programla daha pratik hale getirmem gerek. Bunun için tavsiye edebileceğiniz bir program var mıdır? (freeware tercih sebebidir)

Bilgisayarımda Acrobat X Pro veya Foxit v(Phantom Reader) kurulu. Bu programların converter yapabilen bir özelliği/eklentisi var mıdır?

Teşekkürler.

 

Eğer google docs kullanıyorsanız, yükle ikonundan bilgisayarınıza kayıtlı herhangi bir PDF dosyasını Google Docs'a yükleyin. Yükleme ayarlarında tüm kutucukların işaretli olduğuna dikkat edin. Yükleme bittikten sonra yüklediğiniz PDF'e tıklayın, google belgesi olarak açılacak. Açılan sayfada istediğiniz değişikliği yapıp, daha sonra da Word formatında kaydedebilirsiniz.

natura horror vacui

@natura Teşekkürler ancak google docs pdf formatını bozuk gösteriyor. Fazlaca kayma vs. oluyor. Doğrudan pdf dosyası üzerinden edit yapma imkanı veren bir program daha iyi olur sanki.

hubris

tabiiki nitro pdf pro

neysene

nitro pdf gerçekten güzelmiş ama bazı dangalaklıkları var o yüzden iş yerinde henüz kullanamıyorum.
abby finereader 8 professional kullanıyorum. yani iş yerleri genellikle bunu kullanıyor.
nitro pdfte el ile şu yazıdır bu resimdir gii seçimler yapmana gerek kalmadan güzelce seçimi yapıyor ancak elindeki pdf dosyası daha önceden text olmamış ise yani fax falan ise tamamı resim olarak gelir

neira

ben nitro'yu kurmuştum bir ara ama lisanslı bir program sanırım. freeware değildi bildiğim kadarıyla. bir de neira'nnın dediği gibi bazı kısımları resim olarak gösterdiğinden edit şansı olmuyordu.

hubris

Nitro'yu kurdum mecburen tekrar. Lakin şifreli pdf'ler için bir şey yapamıyor. Onun çözümü de bu sitedeymiş. Şifreli/korumalı pdf dosyalarının şifresini kaldırıyor. www.pdfsifre.com

hubris
1

mobil görünümden çık