
hocam ilk otobüs 6.30 da benim 6 gibi orada olmam gerekiyor bunun için Eskişehir yolundan geçenleri soruyorum.


Otostop çeksene.


yakışıklı beyefendileri otostopçu olarak alan biri olarak ben de en temizi otostop diyorum, arabasına bindiğin kişi işi yoksa belki istediğin yere kadar bile bırakır.


ya otostop pek garantili bir çözüm değil gibi geliyor. Sanırım stüdyo sahneye taksiyle gitmekten daha kesin ve ucuz bir yol yok o odtünün karşısından dümdüz gidinceymiş.


neden 6 da gidiyosun gişeler 10 da açılmıyo mu? 6bucukta git, 7de git? hatta bence 8e 9a kadar yolu var. ha bi de dt gişesi kızılayda metronun altında var. olmadı aküne gidebilirsin. ya da direk ulusa gidip büyük ya da küçük tiyatroya.


gişeler 10da açılıyor ama bu oyunun biletlerini almak için sıraya girmek gerekiyor filan. işte onlardan birisine gideceğim de sıkıntı odtü'den nasıl gideceğim. teşekkürler.


6da gitmenin bi anlamı yok ki, en erken otobüs 6.15 te başlıyo. bu derece büyük bi rekabet olduğunu sanmıyorum yani. Saat 7den önce binsen otobüse ki A1den herhangi bir otobüse binsen o saatte 15 dakkadan fazla sürmez kızılaya gitmek, gider güzel güzel beklersin istediğin gişede.kimsenin sana rakip olacağını sanmıyorum öyle bi saatte çıkarsan..
