En iyisi?

Neden?


 

ya şubeden şubeye çok değişiyor. örneğin sarıyer shellden aldığım benzinle bi yokuşu 2. viteste zar zor çıkıyorum. halkalı shellden aldığım benzinle aynı yokuşta 3. viteste araba kaldırıyorum. bu kadar da bariz farklar oluyor. karalisteye aldığım şubeler var benim sadece.

kta

Dün muhabbet ettiğim dolmuşçu, ısrarla BP' nin en iyisi olduğunu söyledi.
Benim bir fikrim yok.

Saat1

Kartal e5-tem arasinda opetten 97 oktan almistim, aldigim en iyi benzindi.

african rain

gittiğiniz istasyonun hiçbir önemi yok. adam 1 tır kaçak mazot koysa depoya bağlı olduğu markanın haberi bile olmaz ki yapıyorlar. son dönemde kamyoncular deli gibi yağ ağırlıklı kalitesiz mazot alıyorlar. ya bildiğiniz bir yerden alın ya da direkt tüpraş rafinerisinden gelenini bulun zira kendi dolum tesisi olan büyük markalar katkı maddesiydi, performanstı derken mazotun içine ediyorlar. bu işten çok anlayan bir yakınınız mutlaka vardır, ondan da tavsiye alabilirsiniz.

9kuyruklukedi

shellden çok memnunum bn özelliklede sarıyer shell ve çevremdekilerde memnun neden böyle bişey dendi bilmiyorum. ondan sonra opet gayet iyi. shell'in denetimleri sanırım baya sıkı şubeden şubeye çok fark görmüyorum. Fullpettende aldım bir kaç kere son zamanlarda fiyat performans bakarsan fena değil fiyat çok uygun.

benimneyimeksikki
1

mobil görünümden çık