Arkadaşlar saçlarım dökülüyor bioxcin kullanmayı düşünüyorum sizce faydası olurmu kimi olmaz diyor kimi olur diyor sizin önerileriniz nelerdir?




 

bioxcin kullanabilirsin ama bence rogaine minoxidil %5 kullan, bunun yanında prozinc diye bir şampuan var onu kullan. o da tüm eczanelerde var. ha eğer yetmez bunlar diyorsan üstüne ek olarak propecia diye bir hap var saç dökülmesini engellemek adına ama doktora danış bunu almadan önce yan etkilerini bilemem, ayrıca bu hap cinsel istekte %1-%5 arası bir azalmaya neden olabilir. kişisine göre...

harti

ikilinin yararını(rogaine + prozinc) 3-4 ayda gözle görülür şekilde elde edersin.

harti

bioxcingüçsüz saçları uzatıyor ama yeni saç çıkarmakta pek başarılı deil sanırsam

esmeraldasarisinalma

öncelikle saç dökülmesinin nedenlerini araştır. mesela 2 tip saç dökülmesi vardır erkeksi ve kadınsı. erkeksi genelde genetik (kalıcı ) olup pek de tedaviye izin vermeyen bir cins. (bazıları bioxcin minoksil vs. ile düzelebildiğini söylese de ben görmedim henüz) kadınsı saç dökülmesiyse geçici olup genelde bir sebebe bağlıdır. stres, yeme bozukluğu, bazı mineral eksiklikleri,hamilelik vs. ve sebep ortadan kalktığında normale dönersin. bu gibi durumlarda da mineral takviyesi önerilir. çinko bunların başında gelir.

seyirdefteri
1

mobil görünümden çık