Kırılmış sert plastik bi parça var, kırıldığı yerden parçaları kaynatmak acaba mümkün olur mu diye merak ediyorum. Pratik bir şekilde yapmak mümkün mü? elimde bu işler için kullanabileceğim özel bi alet yok, işte evde ne bulunursa çakmak bıçak falan.




 

yapıştırmak için eritmek istiyorsanız deformasyon oluşturacağından ve ısı yüzünden madde bozulacağından dayanıksız bir hal alır yine aynı noktadan kırılır.
hatta bazı plastikler yaksanız bile birbirine yapışmaz.

en iyisi japon.

angelofdeath

Çift karışımlı yapıştırıcılar var. Bunlar iki tüp oluyorlar. Tarifi var belirli oranlarda sıkıp, karıştırıyorsunuz sonra sürün işte. Bizim eski arabanın yan aynası kırılmıştı, onu yapıştırdım. Güçlü baya. Türlerine göre metal bile yapıştıranlar var. Örnek olarak link gönderiyorum. Buna benzer ürünler alabilirsiniz tavsiye ederim, alırken son kullanma tarihine dikkat edin ama.
www.evidea.com

klorlu su boregi

japon (kalitelileri oluyor)

madworld

www.vwtr.net

gereken malzemeler, fazladan plastik parça, çakmak. estetik önemli ise sprey boya, çok ince zımpara. yapmışlar olmuş, ben de yaptım oldu.

domine deyus

Eger eritmeye karar verirsen plastigi ciplak elle tutma. Madde isininca elinin tema ettigi yerler cok acyo bi zaman sonra. Tamamen tecrube :)

c1b2k3
1

mobil görünümden çık