İşlek caddelerde "pardon ben x üniversitesi öğrencisiyim, geliri engellilere gidecek gazetemiz..." falan diye satışı yapılan gazetenin olayı nedir? Gazetenin cidden engelliler yararına oldugunu, gelirlerin onlara gittiğini sanmıyorum. Dün de satıcı adam gazeteyi almayacağımı söyledikten sonra önce sigara, sonra da iş teklif etti ("para kazanmak ister misin?" dedi yani.). burdan da yola çıkarak, saadet zincirimsi bir olay oldugunu dusunuyorum, en azından referansının yaptıgı kazanclardan yuzde falan alıyor heralde.

konu hakkında dogruları ve detayları ogrenebılır mıyım?


 

engellileri kullanıyorlar. gerçekten öyle bi şey olsa, daha önce engelliler adına birçok faaliyete katılan ve katılacak olan birisi olarak ilk önce ben yaparım bu işi zaten. ama bu konuda duyduklarım sadece seninde söylediğin gibi insanlardan gelen şikayetlerden başka bir şey değil.

blackmail

bi tanesiyle tanışmıştım. 3 tlye satmaları gerekiyormuş, şirketle yarı yarıya kırışıyorlarmış. onun da haberi yoktu nereye gittiğinden paranın. şirket dedi durdu.
istiklalde arka sokaklarda bira içerdi kazandığıyla.

somethinginthewayshemoves

ben tv.de bi programda duymuştum, bir engelli temsilcisi soylemişti. eger bize yarayan bişey olsa biz satardık, o kadar aciz miyiz ki baskalarına kendimiz için gazete sattıralım dediydi. bana da mantıklı geldi, artık hiç pas vermiyorum.

amlakit
1

mobil görünümden çık