2 yıl önce konseptini beğendim bu sitenin, açtım bi hesap, fakat hiçbi arkadaşım kullanmadığı için öylece kaldı kenarda. Şimdi aklıma geldi tekrar baktım hala pek kimse yok. Kimi "mention" edip kiminle neyi paylaşıcam ben? Yoksa başka amaçlar veya kullanım şekilleri, ne biliim istifade edilebilecek yönleri de var mı?

Bi ışık gösterseniz şu sosyal ağ cahiline, hm?


 

paylaş burda followluyalım seni keyifli neşeli eğlenceli zaman zaman ciddi şeyler paylaşıyorsan unfollow yapmam

uykusuz her gece

sadece başkalarını takip etmek için kullansanız? bir sürü insan (ben de dahil) öyle yapıyor.

marido

birilerini takip etmeye başladıktan sonra ısınıyorsunuz. sevdiğiniz gazeteciler ya da belki sanatçılar olabilir... (bkz: twitter'da takip edilesi insanlar)

ya da mesela ekşi sözlük okuyorsanız sevdiğiniz yazarlar olabilir. arama yapıp kendisini bulabilirsiniz :P (bkz: sözlükçülerin twitter sayfaları)

uzun lafın kısası follow butonuna davranın..

supergirl
1

mobil görünümden çık