şimdi arkadaşlar,

kalorifer peteğinin hepsi ısınmıyor neden ola? havasını da almayı denedim ama su felan çıktığı yok bekle bekle! bir de içine suyun dolduğunu duyuyorum, basınç mı az, noluyo?


 

büyük olasılıkla hava yapmıştır o durumu. bilen birini çağırın havasını alsın, çok kolay.

lejant

kombiye yakın olan peteklerin musluğunu biraz kısın; bu diğer peteklere giden basıncı artırabilir. peteklerin suyunu tamamen boşaltıp temizlemek de işe yarayabilir.

tembel degilim useniyorum

sorun kombinin basıncının düşmesi de olabilir kombi üzerindeki basınç göstergesinin değeri düşükse alttan bir vana yardımıyla su vermen gerekir.

paperback writer

ısınmayan petekleri sökün balkonda içine bi güzel hortumla su basın simsiyah kir yağ vs çıkar ondan sonra tekrar takın ısınır gayet güzel

metehan01

kombiden suyun basıncını artırıp hava alma işleminde su gelene kadar bekleyeceksin.

radius

Benim bunu petek sınır tanımıyor diye okumam ne olucak

utkucbkc

Petekten su gelmemesi hava vardır anlamına gelir zaten. Peteklerin kelebek şeklinde bi anahtarı oluyor onunla anahtarını çevirip su gelene kadar açık bırakmalısin.

etna

hava olduğuna hem fikiriz demek ki. peki ne kadar beklemek lazım bu vanayı açıp ben bi kaç dakika bekledim su felan çıkmadı. odaların tek başına ayrıldığı yurt gibi bişi de kalıyorum ben o yüzden kombi gibi bişi varsa da ona ulaşma şansım yok! hele söküp balkonda yıkama şansım hiç yok!

wartzayt
1

mobil görünümden çık