Cem yılmaz'ın şubat 2012'deki oyunlarından birine gitmeyi çok istiyorum ama teknik imkansızlıklar sebebiyle malesef gidiş dönüşüm baya bir meşakatli ve ızdıraplı olacağı için bir türlü yolculuk çilesini hatta riskini göze alamıyorum.. Aslında gündüz olsa hiçbir sorun olmayacak ama gece gösterinin bittiği saatte %99 ihtimalle lanet olası çatalca semtine bir ulaşım aracı kalmayacak.. Şu kadarını söyleyeyim araba yok ikamet ettiğim yer çatalca, istanbul'da kalacağım akraba yok gösteri maslak show center'da.. Evet bilet parası var ama eve dönmeyi ya da bir yerde kalmamı sağlayacak imkanlarım yok.. Her şeye rağmen imkansız şartları biraz olsun yumuşatmayı deneyebilirsek:

1- Cem yılmaz'ın gösterileri ortalama kaç saat sürüyor.. Belli bir saatten daha doğrusu 21.00 de başlayan gösteri bittikten sonra maslak dan, avcılar b.çekmece civarına toplu taşım araçları ile dönebilmek mümkün müdür ? Yani b.çekmeceye dönersem belki ordan beni alabilecek birini bulabilirim

2- Evet bu daha imkansız ama acaba sözlükte arabası olupta b.çekmece, avcılar civarından gitme ihtimali olanlar var mı ?

 

23:15 gibi bitiyor gösterisi metro zaten yakın oradan da metrobüslerle avcılara kadar gidebilirsin . o saatte bekleyen taksi oluyor avcılar durağında.

alakota

biz gittiğimizde 12 gibi bitmişti. son metroya 30 sn ile yetiştik. yoksa orda kala kalıyorduk. tavsiyem biter bitmez metroya koşun.

thugster

darüşşafaka metrosuyla 5 dk arası koşarsanız 3 dk

fuzuli
1

mobil görünümden çık