win7'de başlatta aratınca kısayolları yani .lnk'leri çıkıyor biliyorsunuz. ben de ona sağ tıklayıp varsayılan programı gom player yaptım. yani bütün kısayolları gom player ile açmaya çalışıyor. varsayılan programlar bölümünde de silme seçeneği yok. bir yardım edin şu garibana !




 

www.sevenforums.com

eğer sıkıntı yaşadığınız bir adım olursa yardımcı olmaya çalışırım.

demcan

kaldırdım tiki düzelmedi maalesef.

zaraeta

bilgisayarınızı yeniden başlattınız mı? eğer başlattıysanız, bahsedilen indexing kutusunda bir değişiklik görüyor musunuz?

demcan

evet tik kalkık. ama hala gom player ile açıyor.

zaraeta

sanırım bu çözümü başka bir problemi çözmek için kullanmıştım. elimdeki makineyle de test etmem olanaksız şu anda. internetten araştırınca şöyle bir programa denk geldim, tam da isediğiniz şeyi yapan. yalnız "üçüncü parti yazılımlara güvenmem" derseniz de windows'un içinden sorunu nasıl çözebileceğinizi bulmuş değlim henüz, belki işinizi görür bu.

www.winhelponline.com

ayrıca az önceki ayarı eski haline getirmeniz de faydanıza olabilir.

demcan

hocam daşşanı yiyim allah razı olsun sistem geri yüklemeye kadar gitmiştim resmen.

zaraeta
1

mobil görünümden çık