Bilindiği gibi bu mp3 çaların garantilisi türkiye distirbitörü olmadığı için yok. 2 gb spotu ise 130-140 ytl arasında satılmakta. Şimdi herşeye rağmen hatta garantisiz olmasına rağmen bu mp3 player'ı almaya ve 130 ytl vermeye değer mi ?




 

bende iriver 6 gb lıgı var muhtesem bi alet..sonuna kadar tavsiye ederim..ben 3 sene önce 400 e almıstım hala da sorunsuz kullanıyorum..para vermeye deger bi alet..

tataramazan

o paraya kesinlikle değer, fakat söz konusu iriver olduğunda yön düğmesi (jog dial mi oluyor bunun ingilizcesi) şunun gibi -> www.itreviews.co.uk dışarı çıkık joystick şeklinde değil, şunun gibi -> www.zamazing.org sabit olan bir model almak daha akıllıca olur, çünkü bahsettiğim o düğme dışarı çıkık joystick şeklindeyse çok çabuk arızalanıyor. (ilk resimdeki model bende vardı, 1 sene geçmeden arızalanmıştı)

weeping guitar

garantisi senin için önemliyse(bu aletlerde önemli olması gerekir) aynı fiyata vreative zen tavsiye ederim

enter saltman

2 gb spot alana kadar o fiyata, creative zen stone plus alın distribütör garantili. mis gibi kullanın. creative in seste ne kadar iyi olduğu ortada zaten. ben 3 yıldır eşekler gibi kullanıyorum bi creative. o kadar hor kullanmama rağmen teklemedi bile. tüm röportajlarımı da onunla yapıorum ayrıca.

oceano

iriver candır... creative ile mukayese edilmez...

forrestgump

iriver'in hiçbir ürününü kullanmadım fakat creative ürünleriyle ilgili cok sorun yaşadım. Distribütör falan da deseler de çoğu insanın başına boktan işler açıyo, servisi dahi yok. (Burada creative boktan demek başıma iş açabilir diye diyemedim, demiyorum)

gercektenmi

iriver gözü kapalı alınır. dört farklı iriver kullandım, dördünden de çok memnundum.

actionary

bende gittigidiyordan iriver T50 modeli var,1 gb 170 ytl'ye almıstım kesinlikle tasvsiye edebilirim sana iriveri.hatta ipod yalan.iriver şahanee..
ps: iriver>ipod

kuşkucuokur
1

mobil görünümden çık