Hangisini tavsiye edersiniz? Iphone için avea kampanyasını değerlendirebilirim. Samsung için Turkcell'e geçmem gerekiyor. Kampanyaları da dikkate alarak hangisini seçmeliyim sizce?




 

iphone 4(S)

skywalkeremre

bu soru için insanlar aylardır tartışıyor. net bir cevap alma şansınız yok yani. ikisinin de ayrı pozitif yönleri var, ikisi de güzel telefonlar.

ama benim tercihim uygulama çeşitliliği ve telefonun 1-2 sene boyunca değer kaybetmemesi nedeniyle iphone 4s olurdu. mübarek altın sanki. her gün değerleniyor.

fayfim

iphone 4 ya da 4s. app'ler için bile alınır. bb sahibiyim kıskanıyorum desem yeridir.

zaraeta

bence vermen gereken en buyuk karar: "android mi ios mi?"

teknik ozellikler acisindan galaxy s II daha iyi.. 4s ile karsilastiriyor olsan bi derece ama S II, 4'e gore bariz daha iyi..

bu ikisi disindaki en buyuk fark ekran boyutu bence.. 4 veya 4s'in ekrani bi telefon icin ideal bence.. daha buyuk telefonlarin tek elle kullanimi oldukca zorlasiyor..

ama senin telefondan istedigin seylere bagli tamamen..

kampanyalar konusunda pek bi bilgim yok şeedemicem o yuzden..

buzzlightyear

s2 diyorum i phone 4 le haşır neşir olmuş biri olarak.. ne istediğine bağlı oyun oynarım film izlerim diyorsan s2 hatta 4 un ekranı eski n72 kdr diye abartabilirim. birde market gördüğüm kadarı ile hep paralı 4 te s2de kullandığım uygulamalar paralı 4te anlamsızca

eja

her ikisine ve ipad'e sahip biri olarak, s2 oneririm..

nooneatall
1

mobil görünümden çık