[q]
(13) 

pes 12 mi fifa 12 mi

godfrey #349121
bu klişe soruya yanıtlarınızı beklemekteyim sevgili beckenbauer'ler.

playstation için alacağım. zar zor 150 lira biriktirebildim sonunda oyun için. pek oynamaya fırsatım olmadı ikisini de. yarın gidip almayı düşünüyorum ama hangisini almalıyım sizce?


 

fifa 12 elbette.

ufukcel

fifa tabi

batarmur

Fifa 12 son tahlilde

almanyayenilincebizdeyeniksayildik

fifa 12 al kanka,ama mumkunse spotcudan al. d&r dallamalarına 180 lira verme 100 liraya spotcudan sıfır alırsn

GibsonRules

fayfa!

bcaglar

fifa 12 al , pes e para verip paranı çarçur etme sakın.

muslimovic

Fida 12 net

skywalkeremre

su an 80-90 civarina alabilirsin rahatlikla fifa'yi dogubank veya yazicioglundan. ustune para da kalir.

ikisini birden alma yalniz. direk fifa al ve fifa uzerine uzmanlas. butun skilleri ogrenmeye calis. kombinasyonlari anlamadan oyundan zevk alman mumkun degil.

ayrica ilk zamanlar alisamazsan birakma sakin, alistiktan sonra cok seveceksin.

la traviata

pes 12 daha gerçekçi sanki. fifa'da maket futbolcular oynuyormuş gibi geliyor.

fakyoras

tabiki fifa 12 ama 07'nin yeri ayrı o da ps'de yok =)=

ozdemirac7

3 yıldır deli gibi pes oynuyorum ama her zaman fifa baş tacımdır. tüm ligler var, multiplayer oynama seçeneği şu bu. ama pes'in de tadı bambaşka. arkadaşlarla oynayacaksan pes diyorum, sadece maç yaparsınız ve pes'in maç olayı daha zevkli fifaya göre. ama yok tek başıma da takılcam, kafama göre takım kurcam menajer olcam sanalda rakip tanımıcam diyorsan tabi ki fifa12.

trajikomix

kesinlikle fifa 12. hele bir de kendi takımını sıfırdan kurduğun ultimate team diye bir mod var ki artık tadından yenmez bir oyun olmuş fifa 12.
pes 12 çok çabuk bayıyor. nedeni ise bir süre sonra hep aynı pozisyonlar oluyor ve bu da futbolun ruhuna ters bir hadise.

pangea

pes 12 kesinlikle.

durdenist
1

mobil görünümden çık