Slm,
Ben hazir sigara pek terci etmiyorum . Haftaya Istanbula tatile gitcem ve sorunum : Istanbul da sarma tütün aliniyor mu ?
Ve filtire hem kagiti velan ?


 

evet alınıyor. hatta 10 liraya sarma makinesi bile alabiliyorsun. uyduruk bi şey ama incecik sarıyor valla. eminönü'nden veya beşiktaş'tan falan bulabilirsin

rosebush

ben almanyaliyim bizim urda tütün ler tek markali satiliyor drum velan .
ordada oyle markali tütün ler varmi yada tek normal tütün mü var ?

samiabi19

bulursun ama araman gerekir. oyle silindirik kutuda satilan winston tutunu falan bulamazsin yalniz. almanyadan geleceksen turkiyedeki duty free den golden virginia gibi biseyler alabilirsin.

oharro

çok fazla çakması var dikkat et.. orjinal golden virginia ve drum 13 lira filan olması lazım bu ara... daha ucuzu olursa kıllan, aç içine bak, kokla, kontrol et..

ruhibirbanyo

Evet. Peki markaziz tütün var demi

samiabi19

çuvallarda diyarbakır adıyaman tütünleri de satılıyor markasız

achatla

neresine gidiceksin tam olarak söyle ona göre tarif edelim. en azından yakayı söyle filan. olmadı free shop'tan alırsın tütünü filtreyi orda arap kağıdı bulunmaz ama normal tekkelleri biraz dolaşırsan arap kağıdı da bulursun mis gibi içersin. hazır buraya kadar gelmişken şeyi sorayım adapazarında nerde tütün bulabilirim? ben de tütünsüz kaldım eheh. ya da duyuru açayım ya düz.

cagdassalur

eminönüne gidip mercan yokuşunu sor solda istemediğin kadar tütün satan yaklaşık 20 çeşit.... demek istediğim bunlar haa toptancıdır deneyerek alırsın istediğinden istediğin kadar eleman da sana yardımcı olur seve seve

zbm

saten eminönüne kalcaktim , dükani tam olarak tarif ederseniz iyi olur

samiabi19
1

mobil görünümden çık