merhaba sevgili pipo severler, bir arkadaşıma pipo tütünü alacağım ama istanbulda nerden alınır güzeli nedir raici nedir ne değildir pek fikrim yok beni bu konuda aydınlatacak olan keyif insanlarına şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum. bu arada önemli midir pek bilmiyorum ama tütün alınacak pipo lüle taşından.




 

istanbul da nereden alınır hatırlamıyorum bende,

ama "mac baren" al tütünü, captain black iyi filan derler inanma ben düştüm tuzağa sen düşme

miucee

pipo tütünü farklı mı oluyo ki sarmalık tütünden ...

melodica

pipo tütünü tabisi de farklıdır. tütün olarak sert seviyorsa amphora, aromalılardan captain black, mac baren. değişik markalardan rastgele şans denemeleri de olabilir.
taksim de çiçek pasajı girişinde, atlas pasajı alt katında, mısır çarşısında kuru kahveci mehmet efendinin orada, kadıköy de akmara giderken askeri eşyalar satan çarşı da, levent te şekerbankın yanında kuruyemişcide bulabilirsiniz.

topal

hayır abi captain black almayın. delirmeyin, alacaksanız gidin adam gibi macbaren alın, tamam zehirli bok birşey bu da aroma adı altında konulan kimyasalları çekmeyin ciğere.

darksoul

istanbul'da yaygın olarak satılan tek tütün amphora. captain black tütün mütün değil, kimyasal bir şeyler.

dark horse

çok teşekkür ederim. peki bu tütünlerin fiyatları ne kadar genelde? bir de orjinal olma olmama durumunu paketten ayırt etme mümkün mü ayak üstü kazık yemeyeyim.

fosforlu cevriye

Taksim Halep(pasajları hep karıştırırımama budefa doğru olmalı) pasajında var. Bir de Kdıköy'de vardı ama adını unuttum. Benim hisarüstü'nde kendi kaçakçım vardı, o yüzden hayal meyal hatırlıyorum.

Hiç bu işi bilmeyen biri orijinalle sahteyi nasıl ayırt eder bilemedim. En temizi 1 paket duty free'den falan temin edip neye benzediğini ögrenmek.

dark horse
1

mobil görünümden çık