iyi geceler sinematörler

david fincher'in yakında gösterime girecek ejderha dövmeli kız filminden önce kitabına mı dalayım yoksa bekleyip filmden sonra mı girişeyim? film david fincher'in katkılarıyla leziz olacak gibi ama kitap ne durumda okuyan eden varsa fikir açısından sizce ne yapmalı?


 

once kitabi okuyun, sonra orijinal cevrimi izleyin arkasindan david fincher versiyonunu izlersiniz. gerci o zamana kadar gosterimden kalkar film =) anca dvd'den.

entrapmen

bu kitabı ya da filmi okuyup izlemedim ama genel olarak kitaptan esinlenen filmleri önce izlemek bana kitabı öldürmek gibi geliyor. kendi hayal güvünle hayal etmek dururken bir başkasının hayaline maruz kalmak diye düüşnüyorum. o yüzden önce kitabını okumak bence daha iyi.

dahinnotha

önce filmi izleyip sonra kitabı okumak tamamen SAÇMALIK. önce kitabı okuyun sonra filmi izleyin

metehan01

Kitabi oku, zira produksiyon masraflarindan ve filmin suresinden kismak uzere ayni tadi almana olanak saglamauacaltir film.
ayrica kitaptaki ana mevzunun sonucunu filmde ogrendikten sonra cok cekici gelmeyebilir.
Hali hazirda cekilmi$ ba$ka bir versiyonu var kitabin, oradan ornek vermek gerekirse, karakterlerden bazilari hic gozukmuyor, birisi olmemesine ragmen kanserden oldu deniyor, bolumler ba$ka turlu baglaniyor, vs vs...
Once kitap, sonra film.

asa

okumaya da izlemeye de değecek bi kitap&film değil bence boşverin

jonturk

kitap okuyacak vaktiniz yok ise, ki ucuz bir bahanedir bu, filmi izleyin madem. benim tavsiyem ise filmi bosverip yalnizca kitabini okumaniz yonunde olacaktir.

old man in the bathtub
1

mobil görünümden çık