word normal çalışırken (2003) birden çalışmaz oldu. Tıklayınca, açılmıyor. Bir şey de yapmadım üstelik. Son kullanmamdan sonra sadece bir dvd çalıştırdım. Film izledim, sonra baktım word çalışmıyor. Bazen açmaya çalışınca, "son kapatılması bi şey oldu, güvenli modda açmak ister misiniz" diye soruyor. evet deyince normal açılıyor ama, onu kapatıp tekrar açmak mümkün değil. Yazı dosyaları da açılmıyor haliyle.

Şimdi, yanımda kurulum cd si falan yok. Programı tekrar mı yüklemem lazım? Üstelik laptopla yurtdışına geldim, yardım alacak kadar yabancı dilim de yok. Bilgisayardan anca kapatıp açacak kadar anlarım.
Ne yapayım şimdi?
Saygıyla.

 

gecici bir cozum
www.microsoft.com

olabilir.
burdan word viewer i yuklerseniz, word dosyalarini goruntuleyebilir ve print alabilirsiniz. ama editleyemez yazamazsiniz.

la traviata

cevaplara teşekkürler.
ya ben "bilgisayar ayarına girin, şuna ok deyin, düzelir" gibi bir cevap gelecek ve hayat bayram olacak diye umuyordum :) illaki yükleme gerekiyor yani? durduk yerde neden açılmıyor bu şey ya, dvd de virüs müvardı yoksa, hayır dvd de lost un du, bir iki bölüm izledim, sonra word açılmaz oldu.

şu sıralar da bir alay yazı yazmam gerek. hey allahım

lovemyself

2 dakikada yeniden kurun?

desdinova

hazır bir word dosyasını üzerine atın o açılmamış ekranın, bir süre sonra kendine gelir.

radikalherif
1

mobil görünümden çık