Panpalar, Üniversiteye hazırlanan birisi için tavsiyeleriniz,Tecrübeleriniz nelerdir sizce sınavlara nasıl hazırlanmalıyım? Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim.




 

karı kız peşinde koşma otur ders çalış adam akıllı,test çöz kontrol et cevapları sırf maksat olsun diye çözme,yanlışlarını düzelt.tabi eğlenmeyide ihmal etme kafanı boşalt arada.ha sayısalcıysan bu dediklerimi yapsanda farketmez.örnek kendimi veriyorum anadolu lisesi sayısal mezunuyum ama kazandığım bölüm turizm,yeniden sınava gircem ve bu sefer de ingilizce öğretmenliği yazıcam :D sayısalla ilgim alakam yok gördüğün gibi :D sayısalcıysan allah sabır versin kardeşim.hadi uyu artık senin uykunu alman lazım kafana ders girsin sabah okulda.hadi kib bye :)

semson

kesınlıkle face twitter gıbı bagımlı oldguun sıtelerı kapat,tv yede cok sarma.. mutlaka bıgununu tamamn bos gecır derslerde asla konusma dersle ılgılensen yeter.bide ebve gelınce dershaneden mutlaka bı tekrar ve bır yaprak test cozmenı onerırım en onemlısı bu sanırım mutlaka tekrar yapmalısın gerıye yonelık

cmr_sa

ya kardeşim şevkini kırmak gibi olmasın ama ben sınava bu sene girip ilk seferde kazanmış birisi olarak sıcağı sıcağına sana bi kaç şey söylemek istiyorum. herşeyden önce herkes bi takım tavsiyelerde bulunur ve sen bunları dinlemezsin. çalışmak içinden geliyosa veya aklı başında bi adamsan zaten çalışırsın istediğin yeri kazanırsın. olmadı da çalışmadın istediğin yer gelmedi s.ike s.ike bi sene daha hazırlanıcaksın sınava o sene zaten aklın başına gelir . olur da gittiğin yeri beğenmezsen yine aynı şekilde evine dönüp tekrar hazırlanmak isteyeceksin.evine dönünce de aklın başına gelmiş olucak ve daha iyi hazırlanıcaksın. ama giden 1 sene olucak yine. ilk seferde istediğini yapamayıp ikinci sene de kazanamayanları soruyosan ben onları anlamıyorum. hayat senin hayatın ne yaparsan kendine yapıcaksın yani.ha bi de çalışıp test çözüyorsan eğer mutlaka yapamadığın soruların cevaplarını öğren onları anla sınava çalışıyosan en önemli nokta burası. ya ben bunları yazıyorum ama sen çok büyük ihtimal bunları da dinlemeyip bildiğini okumaya devam ediceksin. zaten hayatı da yaptığımız yanlışlardan elde ettiğimiz tecrübelerle öğrenmiyor muyuz???

rorschach8

öss döneminde sevgili işlerine girilmemeli bence. öss'ye çalışırken yaptığım en büyük hata bence budur. "yaa işte vay efendim anlaşılır, gençler birbirine daha çok destek olur da bilmemne" vesaire. valla çok düşük bir ihtimal bu.

gogu delen adam

düzenli uyku düzenli hayat düzenli çalışma = başarı

madworld

calisma konusunda degil de tercihler icin tek soyleyebilecegim istemedigin ya da daha az istedigin bir yeri sirf puani yuksekmis, okul iyiymis falan diye yazma. sans, birileri tercih etmemistir, puanlar duser kendini orada bulursun. sadece istedigin yerleri yaz.

iste o kavunici balik
1

mobil görünümden çık