Arkadaşlar bu filmi arıyorum alıcam acaba nerde bulurum internette biraz baktım bulamadım bulduğum sitelerde stokta yok yazıyordu. d&r da falan olmaz sanırım acaba media markt larda bulabilirmiyim?Bide bu film altyazı türkçesi değilde Türkçe dublajlısı var mı?

çok lazım, şimdiden tşk.


 

sanırım d&r lerde yok internet sitelerine baktım bulamadım. başka gençlik komedi filmi önerisi olan varsa yazsın. eurotrip,road trip veya amerikan pastası gibi film önerileri bekliyorum akşama arıycam bulurum heralde biyerde.

son biey daha beylidüzü,avcılar,b. çekmece tarafında megavizyon var mı???

wertyu

pek sevmedim ama.. (bkz: the girl next door)

katafalk

eurotrip dvd'sini almaya değmeyecek bir film bence. road trip daha güzel.

edge_nabby

her iki film de fena değil. tamam sanat manat beklenicek birşey değil.
ama birkaç arkadaşınız ile vakti zamanında yurtışı seyahatinde bulunmuşsanız, film güzel gelir. çünkü benzer maceralar zaten başınıza gelmiştir. filmi izler izler gülersiniz eski günleri hatırlarsınız.

aynı şekil yakın zamanda interrail olsun diğer yollar olsun, yurtdışında kısa bir gezinti yapma niyeti olanların başına gelebilecek hem trajik hemde trajikomik sahneler güldürecektir.

birde bunca yaşına kadar halen istanbula kendini hapsetmiş, 500T tuzla otobüsüne binip bir yerden diğer yere giderken kendini turist sananların, "I love you akbil" diyenlerin sevmemesi doğaldır. safdsagdfhgjhfj

ama road trip daha güzeldir bilesiniz.

winsome
1

mobil görünümden çık