Şimdi yaş ilerledi fakat ne zaman bi gezegen görsem kalbim çarpıyor, heyecanlanıyorum kısacası mutlu oluyorum, öğrenmek istiyorum.

Yıldızlarla, gezegenlerle, atmosferle alakalı bana önerebileceğiniz kitap falan var mı ?

Teşekkürler.

 

kitap değil de baya bir belgesel var. how the universe works, bbc planets ve daha adını hatırlayamadığım bir sürü belgesel mevcut. history channel ın da bir kaç sezonluk bir belgeseli var.

n62

"carl sagan - cosmos" belgesellerini bul izle.

bilime meraklısın, aferim. otur, 100.

franz kafka

bir çok insanın çocukken merakı vardır özellikle sayısal merakı yüksek olan insanlarda bazılarında geçer sende geçmeyenlerdensin. ntv ve tübikak yayınlarının bu tarz kitapları çok aynı zamanda bunu en kolay sen güzel arşivi bol bir kitap evine giderek oradan kendi seviyene uygun bir kitap seçmen daha mantıklı olur zira bilimsel yazıların seviyesi çok değişken olmakta.

exodia

@exodia:

Haklısın. Eskiden 2 tane kitabım vardı zorla aldırtmıştım. Geceleri yatmadan okuyordum nerden baksan bi 30 kere bitirmişimdir onları. Basit dilli bişey olsun ama belgesel de güzel olur.

insanlik icin buyuk bir adim

böyle çizimli mizimli basit bir dille güzel güzel anlatan bir kitap vardı tübitak yayınlarından. ismini hatırlayamadım ama araştırıyım. bulup söylicem.

merena
1

mobil görünümden çık