[teknik]
(5) 

Deli mouse

tururo #342303
Sevgili duyuru ahalisi,
Soru başlıktanda anlaşılacağı gibi mouse un delirmesi. logitech mx-610 kablosuz mouse kullanıyorum (başka model olamadı, çünkü piyasada bulabildiğim tek solak mouse buydu). daha doğrusu kullanmaya çalışıyorum. takılmalardan, pointerın ekranın kafasına esen yönlere gitmesinden ve hızından gına gelmiş durumda.bu mouse u kırıp katil olmadan düzeltebilme ikanı var mı? ne yapabilirim ben bu deliyi normale döndürmek için?



 

Etrafında etkileyebilecek modem telefon vs varsa uzaklaştırın, bi de pilleri kontrol edin.

saiko

pilleri sağlam. telefon 1,5 m tv 4 m uzakta. modem ise kablolu. bir de ilginçlik var (yeni dikkatimi çekti). mouse anteni en iyi performansı kasanın önündeki usb slotunda veriyor.

tururo

problem zemin rengi olabilir. fareyi simsiyah bir mousepad üzerinde kullanmaya çalışmış, kullanamayıca üzerine biraz pudra döküp alaş bulaş yapmıştım rengini olmuştu.

dwight schrute

ha bak zemin de önemli de antenin uzatma usb kablosu yok mu masanın üstüne fln koysan araya bi metal fln girince de oluyor.

saiko

teşekkür ederim.yarın iyi bir mousepad ve yeteri kadar uzun bir usb uzatma kablosuyla tekrar deneyeyim ben bu deliyi. umarım sorun bunlardadır.

tururo
1

mobil görünümden çık