Arkadaslar, basketbola yeni merak sardım;ama baya acemiyim basket atmada resmen mallığım tutuyor.mutlaka vardır püf noktaları ama neler?yardımcı olursanız sevinirim.




 

zayif elini gelistir. zayif elini gelistir. zayif elini gelistir.

jaaaccckkk

isin cogu pratik. gerisi de yetenek. pratik yapacaksin bolca. oynayarak bir yere kadar gelisir, gerisi de yetenegine gore gelir. yasin ilerlemis haldeyse (15'ten fazlaysa) belli bir yere kadar biraz daha zor erisebilirsin ama yeterince pratik yapinca her sey olur.

entrapmen

diğer arkadaşların dediği gibi bol bol pratik yaparak gelişir.
en basit şeyler öncelikle top sürerken hafif eğilerel top sür.defans yapan kişi topuna değmemesi için sürekli topla defans oyuncusu arasına kendini sok.bol bol turnike çalış.şut atarken bilekten tuş atmayı öğren.pivot ayağını otomatiğe bağla ve hiç bir zaman kaldırma.pas atarken tam yüzüne değilde hafif arkasına veya önüne doğru at.uzaklardan şut atma.yeni başlayanlar çok uzaktan şut sokmak marifetmiş gibi gereksizce uzaklardan şut denerler.önce potanın en yakınından başla en basit atışları kaçırma daha sonra yavaş yavaş uzaklaş.ilk aklıma gelenler bunlar soracağın varsa buyur.

uykulu_fb

www.youtube.com

Tek başına oynarken güzel bir yöntem

sporty
1

mobil görünümden çık