Arkadaşlar iyi bir kulaklık almayı düşünüyorum amacım en iyi performansı vermesi, ekonomik olması ve yatarkende rahatlıkla dinleyebilmem.. Ancak bu kriterlere uygun bir kulaklıkla henüz karşılaşamadım.. Karşılaştığım sennheiser cx 300 modeli var bu da 100 ytl yani ortalama bir mp3 player fiyatı.. Sizce sadece bir kulaklığa bu kadar para vermeye değer mi ? Yoksa tavsiye edebileceğiniz başka markalar da olabilir mi ekonomik olarak? Kulak içi olursa çok memnun olurum..




 

gittigidiyor'da bi amcam cx 300'u 25 liraya satiyordu. daha dogrusu adamin isi bu. getirip getirip satiyo.

arkadas aldi, orijinal degil, ama sahte de degil demisti. replika demisti hatta. ikisi arasindaki farki anlamis degilim ben tabi. ama ses kalitesi cok guzelmis.

osuruklu

sony olaiblir bi dukkanda fln gir dene.

bryan fury

ben cx300 kullanıyorum. 75 ytl'ye almıştım. www.kulakligim.com sitesinde alabileceğiniz mağazalar yazıyor, online olanlar da yazıyor. ordan araştırın, en ucuza veren yeri bulun. ben izmir'deki mağazaların hepsini arayıp en ucuz fiyatı verene gidip almıştım. çok memnunum, vereceğin paranın karşılığını kat kat veriyor. uyurken çok rahat dinleniyor. çünkü kulaklık küçük ve kulak içine giriyor, o yüzden rahatsız etmiyor.

edge_nabby

sennheiser dedinmi orada duracaksın zaten. müthiş alaman malı.

blackidom

sennheiserin ucuz kulaklıklarıda mevcut sennheiser mx 400,450,500,550 çok iyidir

thinkbeforedoing
1

mobil görünümden çık