Telefonum beni yarı yolda bırakmaya doğru gidiyor. Onu tamire vermeyi de düşündüm, ama bir yandan yeni telefonlara bakıyorum, tamir masrafı da az olmayacak gibi çünkü. Telefona abartılı paralar vermek çok gereksiz geliyor, bu outler durumu var. Buralardan hiç telefon aldınız mı, riskleri nelerdir, sıfır diye satılıyor yine ama sıfırdan bir farkı vardır mutlaka. ya da geri dönüşüm ürünüymüş, geri dönüşüm ürünü ne demek? Böyle bir telefon alır mıydınız? Gold Bilgisayarı arayıp ürünler hakkında bilgi alınabiliyormuş, söylediklerine ne kadar güvenilir? Bataryasını sıfırdan koyarlar mı, yoksa az çok kullanılmış ömründen gitmiş bir bataryayla mı gelir vs?

Teşekkürler.


 

(bkz: refurbished)

zgn

Teşekkürler ama bu başlık türkiye'deki uygulamasına dair yeterince aydınlatıcı değil maalesef, tamam birçok sıfır ürün diye bildiğimiz böyleymiş meğerse de, peki böyle olduğu biline biline satılanlarda durum ne? İyi durumda olanları sıfır diye satıp bunları daha kötü olanlardan mı seçiyorlar? Ben bizzat alanlardan duymak istiyorum eğer rast gelirse burada.

bi mekan

ben de sizin sayenizde öğrendim iyiymiş. 1 yıl garantisi var diyor tüm outlet ürünlerin. bence alınır.

geldiler

biraz şans işi böyle saçma sapan bir hatası varsa zırt pırt bozulabilir, ki bu durum normal ürünlerde de başınıza gelebilir, iki sene önce dandik pda*'mdan gına gelince 2. el bir w810i aldım değiştirmeyi hiç düşünmüyorum.

yuto

az önce ben de projeksiyon cihazı sordum, lambaları bitikmiş... ulan ne de heyecanlanmıştım :)

brkylmz
1

mobil görünümden çık