Arkadaşlar üniversiteye hazırlik için, hangi dershaneyi tavsiye edersiniz? İki dershane var aklımda ama birtürlü karar veremedim bakırköy kültür dershanesimi yoksa bakırköy fem dershanesimi? Sizce hangisini seçmeliyim?




 

abiler/ablalar vs. kampa alırlar sürekli eve götürürler ders çalışmaya pilavlı muhabbet olur arada. eğer bunları yaparım diyorsan fem acayip işine yarar. yok ben yapmam diyorsan kültür.

tok oldugumuz halde yaftalar yiyoruz

ikiside cemaatçi sonuçta.Kültür dershanesinin Kültür Okullarıyla(KOLEJ,LİSE,ÜNİVERSİTE) hiç bir alakası yok. O yüzden Finale ya da uğur a git. Ha bir de FEM in yıllık fiyatının inanılmaz yüksek olduğunu duymuştum.

skywalkeremre

Nerede olursan ol finalden şaşma.

aerith

abiler iyidir.

partizan

fem iyidir. ama derece sınıfındaysan. onlara özel ilgi var.

edit: ayrıca abi/abla olayına karışmayabilirsin de. ben hiç bulaşmadım.

proculianus

bu arada finalde gizli fetullahçı dersanedir.bi aralar araştırırken rastlamıştım internette ama hatırlamıyorum linki.külüre git sen yedirme şerefsizlere para.

semson

geleceğin söz konusu pekte ideoloji düşünme. uğura gitmeni tavsiye etmem. hocaları çok iyi gerçekten on numero öğretmenler var. en mal adama bile birşeyler öğretebiliyorlar. ama işi sıkı tutmuyorlar. derse girmesen kimsenin umrunda olmuyor. bu bakımdanda fem iyi biraz ışık gördülermi feci derecede bir baskı kuruyorlar dershanede oldugun sürece sosyal hayatını hiç edip ders çalışmaya programlıyorlar. femde abi abla hala amca ayaklarına takılmazsın istersen. ama takılman yararına olur. okul kazandıktan sonra biraz daha ararlar iplemezsin birkaç zamanda kurtulursun. am sağlam bi bölüm kazanırsan yakandan zor düşerler. kültür ve finali bilmiyorum. ama ideolojik olarak düşünmemen bencilce kendi çıkarlarını düşünmen yapıcagın en dogru hareket bu sene. okula kapagı attın mı kafana göre takılırsın zaten.

racing2

babamsagolsun +1 olay sende bitiyor eğer konsantrasyonunu kaybediyorsan,dışarıdan çalışman için bir etki bekliyosan fem'e git ama kendini biliyosan seçeceğin dershane çok önemli değil.fen bilimlerini tavsiye ederim özel şubeleri gerçekten çok başarılı

canercan
1

mobil görünümden çık