Kaç db sonrası iyi ses verir hassaslık falan var mıdır? Birde iç kulaklık alıcam neye göre seçmeliyim şimdiden teşekkürler




 

sony diğer markaları salla.

semson

db olayına bakma 70 db kulağına zarar verdemeden dinleyebileceğin bir değerdir. gerisi zararlı( ortalama bir kulaklık 105 e kadar çıkar). ses aralığına da çok takılma. iç kulaklık dediğin silikonlu olanlar. trden alıcaksan, bütçe az ise panasonic bulmaya çalış. bütçe fazla ise al bi sennheiser. yurtdışından ise bulabilirsen sun cape yine bütçe sıkıntılı ise brainwawz m1 falan bak. araştırmanı yap yine tabi ama in ear kulaklıkta sony alma derim. konfor olarak "0" sony.

shortedsnyper

sennheiser aldım yalan olmasın zor kosullarda bile 2 yildan fazla dayanıyor cok kaliteli diyebilirim yalnız Turkiye de biraz pahali indirim filan denk gelirse mutlaka dene.

uykulu

db olayına hiiiç bakma hacım,gir teknosaya ben sennheiser almak istiyorum de adam sana gostericek,60 liralık olandan al alabiliyosan bana teşekkür etme,sevdigim kız bana geri donsun diye dua et yeter :)

GibsonRules

gibson sennheiser tr 60 tl bulamadım olsa hemen alırım

cio35

Git Vatan'a, Creative EP630 istiyorum de, ver 50 kâğıdı çık. Mutlu ol.

AhmetVural1987

valla ben aldım hacı,içerenkoy carrefourdaki teknosadan aldım hatta,taş gibi kulaklık

GibsonRules

20 tL lik sennheiser kullanıyorum,tesadüfen teknomarkette gördüm o gün bugündür canavar çalışıyor. Philips miş sonymiş hikaye. Hepsi bi noktadan sonra patlardı bu 2 sene oldu daha banamasın demedi. Yani demem o ki Sennheiser veya Beats by Dr. Dre derim ben kulaklıkta. Dre pahalı oldukça ama sennheiser ın her bütçeye uygun kulaklıkları var.

skywalkeremre

beats by dr. dre tamamen balon kulaklıklar silsilesi. millet celebritylerde görüp özeniyor, şekline şemaline aldanıyor, bi kamyon para domalıp alıyor. 1000 liralık olan kulaklıklarını denedim, 70 liraya aldığım sennheiser hd202'den daha iyi olmadığını rahatça söyleyebilirim.

petrol kalemi

vatana girmeye bile uğraşma

www.webdenal.com

gir buraya ver 50 tl'yi çık. mutlu ol

tecrübeyle sabit
www.eksiduyuru.com

sedrick sicco
1

mobil görünümden çık