alo,

şimdi öyle bir telefon arıyorum ki. başlıkta saydığım bütün özellikleri bünyesinde barındırsın:

speaker özelliği istiyorum, çünkü aynı anda birkaç kişi telekonferansa girebiliyoruz.

mute tuşu istiyorum, çünkü birkaç kişi aynı anda telekonferansa girdiğimizde odaya giren çıkan olabiliyor, olmasa bile genelde arkada ses oluyor.

kulaklık girişi istiyorum, çünkü tek olarak telekonferansa girdiğimde bilgisayarda iş yapmam da gerekiyor ve iki elimi kullanıyorum.

bulan/bilen varsa gözlerinden öperim, iyi akşamlar dilerim.

 

Cisco 79xx (7975 vb.) serisi olur

mat couthon

ben mi yanlış görüyorum yoksa adamcağız (veya kadıncağız) normal bir telefon istediği halde iki kişi ip telefon mu önermiş? üstelik önerdiğiniz telefonların biri 285$ yurtdışı satış fiyatı.

valla kulaklık çıkışı olan bir telefon pek görmedim. varsa da makul fiyatlı olmayacak ve üzerinde bir çok özelliği de olacaktır. açıkçası ben olsam (ama ben olsam) ucuz bir hf olan telefon alıp üzerine bir kulaıklık soketi takıverirdim. mediamarkt'da philips, general electrik ve alcatel'in çok sadece hf'si olan (ve olmayan) telefonları makul fiyatlı. ama kulaklık... maalesef görmedim.

ben smyrna

sorun şu ki şirketimizde henüz IP Telephony altyapısı olmadığından normal santral kullanıyoruz. VOIP kullansak zaten softphone gibi bişeyle tüm istediklerimi alırdım muhtemelen ve belki beleşe :)

sıkıntım zaten içinde bulunduğum şartlarda aradığım özelliklerdeki cihazı bulamamış olmam. ama bende de hata var ki VOIP cihazların listem dışı kalacağını belirtmeyi unutmuşum :)


edit: @darknum_ şu anda zaten T.tec TK-5050 (senin önerdiğinin bir model altı) modelini kullanıyorum, bulabildiğim en güzeli buydu. ancak bunda da speaker özelliği yok, ve mute tuşuna basıldığında karşı taraftan gelen sesi de kısıyor. 5060'a baktığımda benimkiyle arasındaki tek fark lcd ekranı olması anladığım kadarıyla :(

karel'e de baktım ama kulaklık girişli telefon bulamadım ürün gamlarında. sanırsam VOIP gelene kadar (planlanan tarih de 2013) benim isteğim ütopyadan öteye geçemeyecek :\


geç cevap verdim biraz ama idare edin artık, çok teşekkür ederim hepinize!

loveinaflipbook
1

mobil görünümden çık