
abi sürekli işin düşüp kullanacak değilsen alma bence ya, zaten iyice bokunu çıkardık tüketim mevzuunun, götümden başımdan elektronik alet çıkıyor artık ya.


@dekila olmeka, haklısın valla ama tutamıyorum kendimi, aslında buna şuan 650 lira verecek durumum da yok ama Türkiye fiyatının yarısı neredeyse


İhtiyacın yokmuş zaten, fazladan 2000 liran yoksa alma (ancak o kadar paran olunca 650 lira boşa verebilirsin bence). iPad2 edindim üç ay önce, ilk günler, ilk haftalar elimden düşmüyordu. Son yirmi gündür 3-4 kere açmışımdır kabını ki yüksek derecede teknoloji ilgilisiyim.


sahibinden com, yarı fiyatına konmuş tablet ilanlarıyla dolu... açıklama kısımlarının yüzde yetmişinde de "hevesti,geçti" yazıyor :)
yeri gelmişken samsung galaxy p1000 ne kadar bulunduğunuz yerde?
