Kış geldi, yine çarpılmalar başladı. Musluklardan bile çarpılıyorum. Buna kısmen alışığım ama şimdiki durum beni çıldırttı! Kanepede oturup laptopa bağlı kulaklıkları taktığımda en ufak hareketimde kulağımdan çarpılıyorum. Elimden çarpılsam sallamayabilirim de kulak acıtıyor gerçekten. Hareket edemiyorum film izlerken. Çarpılmayı engellemenin yolu var mı?
Not: Kanepe üstünde polar battaniye serili. Benim üstümde de polar battaniye var. Üstüm yünlü değil pamuklu. Bunlardan hangisini değiştirsem çarpılma azalır ki?



 

kanepeye pamuklu pike gibi bişey örtmekle başla.. battaniye kalsın üstünde.. kıyafetler de pamuklu devam et.azalacaktır..

defnex

polar sweat'im var. acayip elektrikleniyor. telefonun radyosunu dinlerken bana da oluyor. kışın bitmesini bekleyiciğiz.

peren perengil

polar battaniyelerden oluyor. onlardan kurtulursan, çarpılmadan da kurtulursun.

compadrito
1

mobil görünümden çık