beyler. nokia e63 var bende, whatsapp yükledim. internete sürekli bağlı kalıyo, bu da şarZımın bitmesine neden oluyor. nasıl kapatıcam lan bu interneti? istediğimde girip mesajlaşıyım, sonra çıkınca bağlantı gitsin.

wlan değil, türkcell'in internetiyle bağlanıyorum.


 

whatsapp'ı işin bittiğinde kapatman gerekiyor bunun için.

ovi'de ücretli task killer programları var. veya unsigned programları kurmayı biliyorsan, çeşitli forumlarda crackli uygulamalar var.

jangara

@jangara, işim bitince menüye dönmüyorum, çıkış yapıyorum ama bağlantı kesilmiyor yine de.

sezercik yavrum benim

e63'ü bilmiyorum ama 5800'da whatsapp'tan çıkış yapmak mümkün değildi. arkaplanda çalışmaya devam ediyordu sürekli. sende de öyledir diye tahmin ettim.

fakat programdan çıkış yaptığına eminsen, ana menüye dönünce "no" tuşuna basılı tut, "bağlantı sonlandırılsın mı?" gibi bir soru soracak, "evet" de. bir süre sonra tekrar bağlanmıyorsa tamamdır. yine bağlanıyorsa arka planda çalışan uygulamalardan biridir. "menü"ye basılı tut, açık olanları kapat.

hala bağlanmaya devam ediyorsa(ki bende böyle oluyordu) o zaman task killer:)

jangara

hah öyle yapınca kesti hemen, oh be. teşekkürler hacı. artık daha da bağlanırsa kendi kaybeder ehehe...

edit: tekrar bağlanıyo bi iki dakika içinde. delirecem.

sezercik yavrum benim

ya killme diye bi task killer var, ben kullanıyodum ama işletim sistemini hacklemek gerekiyor. (e63'te nasıl bilmiyorum.) veya programı sertifikalandırman lazım, ki onun için de imei numaranı falan veriyosun siteye. ben biraz tırstığım için yapmamıştım ama sen "boşver nolcak yea" dersen: www.maxicep.com

program da şu: www.maxicep.com

jangara

yok hacı, öyle işlere sokma beni. yahu bu turkcell'in internetini kapatmanın bi yolu yok mu? normal sitelere girerken kapatıyosun ama whatsapp'ta otomatik bağlanıyor sürekli. iki üç kere bağlantıyı kesince de wlan devreye giriyor :) delirmek üzereyim. höh.

sezercik yavrum benim
1

mobil görünümden çık