MSNde engelleyeni görmek için bildiğiniz güvenilir virüs bulaştırmayacak ve adresini çalmayacak bi site bilen var mı varsa söyleyebilir mi




 

engelleyeni gösterdiğini iddia eden programlar mevcut, discovery bunlardan biridir. amma ve lakin ben denediğimde bu işi yapamadığını da görmüşlüğüm vardır.

msn mevzuunda bir tek engelleme halini karşı taraf bilemiyor; sildiyse zaten herhangi bir eklenti olmadan görebilirsiniz.

şunu deneyebilirsiniz bir de, eğer spesifik bir kişiyse (sevgili insanı vs.) ve paranoyaksanız; başka bir random msn adresini kullanarak onu ekleyebilir, şansınızı oradan bakmak suretiyle deneyebilirsiniz.

emin olduğum tek şey ise nasıl bir site olursa olsun msn şifrenizi girmemeniz gerektiği.

alchoburn

bir de profil kısmındaki görünümün değiştiğine dair bir söylenti var ama tam detayını hatırlamıyorum. ha dediğim gibi, paranoyak olmayın, olmanıza sebep kimselere de takılmayın en kısa yoldan :D

alchoburn

msn status checkerdan (ki o da ancak hotmailse işe yarıyor)arada bir durumuna bakarsınız online yakalarsanız anlarsınız ki bloklamıştır.

red g

Ben sunu kullaniyorum ve karsimdakinin ustune gelince blocked: no/yes gibi bisi cikiyo ne kadar dogru bilemem. www.pidgin.im

badseed

cevrimdısıyken ana bacı kufret, sonra cevap verirse engellememiştir. cevap vermediyse o mesaj ona ulasmamıs demekki engellemiş. ehehe ben bunu denedim :)

sourlemonade

kişi listendeki kişiye sağ tıkla, görünümden profil i seç. orda solda bir yerde ayrıntılı görününüm olacak. orada eğer sadece web görünümü çıkarsa engellemiştir, hem web hem de messenger görünümü çıkarsa engellememiştir.

diye duydum denedim de, eski sevgili beni engellemiş (haliyle) sanırım işe yarıyor.

seen sea

yok böyle birşey.

winsome
1

mobil görünümden çık