su firsat sitelerinden birinde gordum simdi de ilk defa boyle bir sey duyuyorum. sac dokulmesini durdurmak icin kafa derisine bisiler enjekte ediliyormus. bunu yaptirip da sonuc alan var mi?
bi de, biraz alerjik bir derim var. sampuanlar falan bazen alerjiye neden olabiliyor. bu tedavideki ilaclarin da boyle bir etkisi olmasi olasi mi?



 

bu konuları etraflıca araştırmış -ama deneyimi olmayan- biri olarak, fırsat sitesinde fiyatı gerçekten uygunsa denemeni tavsiye ediyorum. bir faydası olduğunu düşünmüyorum. bahsettiği şey vücuttan alınan kandaki maddeleri -trombositleri mi ne- ayıklayıp yeniden kafana enjekte eden bir yöntem mi?

african rain

saç mezoterapisi fda tarafından onaylanmış tıbbi veya kozmetolojik bir uygulama değil. konuyla ilgili literatürün büyük bir kısmı ispanyolca ve fransızca.

yaptıracak uzman hekim bulman kolay olmayabilir(bir kaç ay öncesine kadar öyleydi) çoğunlukla medikal estetik sertifikası almış pratisyen veya aile hekimleri tarafından uygulanır.

özet olarak işlem hakkında"conclusive" bir bilimsel bilgi bulunmamakta

kahveci

'at your own risk' gibi bir durum soz konusu anladigim kadariyla. fiyat bayaga cazip aslinda ama bilmiyorum cesaret edebilecek miyim.

chavezding

Gerçekten mezoterapi yapılacaksa fayda görebilirsin. Ne yazık ki mezoterapi ayağına saçlı deriye B vitamini yapıp insanları kandıran çok merkez var.

plastik turambar
1

mobil görünümden çık