www.idefix.com

www.idefix.com

neye göre seçim yapılacak diyebilirsiniz tabii, işte varoluşçukla ilgili iyi bi kaynak olması açısından. gerçi ben karar verdim gibi aslında da yine bi sorıyım dedim, söylemiyim şimdi. bi de kierkegaard'ın bu tarz bi kitabı yok sanırım di mi, daha kısa hikayeler ya da denemeler gibi filan.

bi de bu fiyatlar şu sanal fuar dolayısıyla mı böyle ya da böyle miydi zaten bilgisi olan var mı.

 

heideger.

tatarcik

sartre

sedrick sicco

nietzsche

lancelot du lac

varoluşçulukla ilgili genel kaynak arıyorsanız bu ikisi de olmaz. ayrıca varlık ve zaman'ı alacaksanız yanında bir de yine agora yayınlarından bunun varlık ve zaman okuma kılavuzu satılıyordu, onu da almanız gerekir. heidegger kolay lokma değildir.

ayrıca evet, fiyatlar sanal kitap fuarı dolayısıyla böyle.

microfiction

aslına bakarsan sartre, camus filan baya okudum da daha çok böyle hikye üzerine giden kitaplardı işte. daha bilimsel gibi yaklaşan bi kitap alıyım diyordum.

tepedeki psychedelic adam

sartre'ın varoluşçuluk kitabı var. kısa bir ilmihal gibi bir şeydir. say yayınları yayımlamıştır. varoluşçuluğun ne olduğundan bahseder. camus'nün denemelerini okumadıysanız okuyun. bunları da okuduysanız sartre'ın varlık ve hiçlik'i biraz daha kolay olacaktır diye düşünüyorum.

microfiction

Sartre-Duvar, Camus-sisifos söyleni. bunlar baya iyiler. duvar hikayelerden oluşuyor,sisifos söyleni zaten deneme. okumadıysan baya işine yarayabilir.bunları da okuduysan dostoyevski'den sartre'a varoluşçuluk diye bir kitap var yazarı walter kauffman, işine yarayabilir bu da.

karçocuk
1

mobil görünümden çık