[q]
(4) 

person of interest

Arya10 #330149
Bu dizi hakkında bilgisi olan arkadaşlar var mı acaba? Ntv'de tanıtım videolarını gördüm. michael emerson hayranı biri olarak dizi izlemeden geçer not alıyor. The Mentalist tarzına yakın bir dizi ise başlamamayı düşünüyorum.




 

ben cok basarisiz buldum acikcasi diziyi.

michael emersonuda cok yapmacik buldum bu dizide.
the practice de ve lostta süperdi kendisi.

kisacasi olmamis bu dizi.

lie to me yi dene,süper :)

serabetan

www.bakiniz.com burada dizi hakkinda iyi bir inceleme yapilmis baslamadan once bir goz at istersen.

theduffman

var. bazı acıklar olsa da ben cok begendim. bunda jim caviezel hayranlıgımın etkisi de olabilir pek tabi. spoiler da içerebilir. emin değilim. 11 eylül sonrası devlet bir abiye terör olaylarını önceden tespit icin bir sistem kurdurur. abi deli zengin olur, ama sonra sistemde şöyle bir durum acıga cıkar ki sistem kişisel sucları tespit etmekte fakat bunları gun sonunda-galiba- silmektedir, devlet alakasız gördugu icin. adam da vicdan yapar, ama bir hikayesi de vardır tabi 6.bolum itibariyle daha öğrenemediğimiz- eski bir askeri bulur ki bu da caviezel abimiz olur. birinin zekası, birinin askeri yetenekleri olayların önüne geçmeye çalısırlar.
gerisi gelir zaten.

art vandaley

ilk birkaç bölümü olaylara ısındırma havasındayken zamanla süperleşiyor. yayınlanan son bölümü aşırı iyiydi mesela. mentalist ile alakası yok pek.

phoera
1

mobil görünümden çık