[q]
(5) 

thy check-in

dento #329091
birkaç arkadaşa sordum, her kafadan ayrı ses çıktı. emin olmak için size sorayım. yarın yurtdışına çıkıyorum. açıkçası uçağa ilk binişim olacak. ben thy'nin sitesinden biletimin rezervasyonunu yapmıştım, koltuk seçimi de yapmıştım. sonra da gidip thy ofisinden nakit ödeme yapıp biletimi aldım. şimdi online check-in yapsam mı yapmasam mı, karar veremedim. eğer yaparsam sayfanın çıktısını almam gerekiyor sanırım ama çıktı alma imkanım yok uçuşa kadarki sürede. online check-in yapıp çıktı almadan havaalanına gidersem bir işe yaramaz mı?
bir de check-in yapmamış olsam da koltuk numaram belli. eğer yarın havaalanında check-in yaptırırsam bana yine aynı koltuğu verirler mi?
teşekkürler.


 

0 (212) 444 0 849 veya 0 (850) 333 0 849 numaralı telefonlardan On-Line Check In Yardım Merkezi'ne ulaşıp net ve kesin bilgiyi almanızı tavsiye ederim.

cok sey hakkinda az sey bilen adam

koltuk numaranızın belli olması garipmiş, check-in yaparken veriyorlar diye biliyordum ben...

Check-in'i internetten yapın havaalanında THY'nin kioskları vardır, oradan uçuş kartınızı bastırabilirsiniz. Çıktı almanıza gerek yok. Ya da İnternet check-in yapanlar için ayrı bir desk var, yazar zaten sadece internet check-in için diye, oraya gidip kimliğinizle biletinizi alabilirsiniz.

gereksiz insan

on line check in yaparsan check in bankosundan bagaj teslim eder ve biniş kartını bastırısın. çıktı almana gerek yok. orda verirler. kimlik yeter. online check in yaptırmazsan havaalanında kontuarda check in yapman gerekir. fazldan 10-15 dakkaya mal olur. bir de online check in bankosuna giremeyeceğin için ekstra kuyrtuk beklersin. online ın faydası o.

croupier

online check-in in amaci, normal check-in sirasinda beklemeden, baggage drop bölümünden bagajini verip isini halletmek (bunu yaparken binis kartinin ciktisi yaninda olmak zorunda). ama eger binis kartinin ciktisini alamayacaksan, online check-in yapmanin bir anlami yok cunku baggage drop bölumune bavulunu vermeye gittiginde senden binis kartini göstermeni isteyecekler. En güzeli sen normal check-in sirasina gir. islemini yaptirirken koltuk numaranin belli oldugunu belirt. iyi yolculuklar. Bu arada erken gitmeyi unutma. Gercekten cok sira olabiliyor.

killer baby

online check-in yap. bastırmana gerek yok zaten valiz vereceksin. sana yararı online check-in bankosu farklıdır ve normal check-inden daha az sıra vardır. hele ki yurtdışına gidiyorsun. en son bir yurtdışı uçusunda normal check-in sırasında hayvan gibi sıra varken online'da 5 kişi vardı. bileti bastırmana gerek yok. sıraya gir valizini ver.

iyi yolculuklar.

65 derece
1

mobil görünümden çık