"ulan insanlar ne mühim dertlerle kıvranıyorlar, millet burda keyfinin derdine düşmüş neler soruyor" dediğiniz oluyor mu hiç kendi kendinize?

yani bazen çok çok abuk sorular da çıkmıyor mu normal hayat akışının dışında bir akıntıdan geliyormuş gibi sanki?


 

o dertler burada da var.

mtrsykl

Benim sorduğum soruların saçmalığıyla kıyaslarsam aslında sorulan sorular çok çok normal.Şu anda hertürlü saçma soruyu sorduğumu farkettim..

powerpufgirl

bence "i" alımlarında da eleme olsa güzel olabilirdi. ilk X duyurunun incelenmesi vs gibi şeyler. ama o da çok iş, kim uğraşacak ki...

loveinaflipbook

bana da bu düşünce hep saçma gelmiştir. başkalarının daha büyük dertleri var diye insanlar kendi dertlerini içlerine mi atsınlar?

sizi rahatsız eden bir şey varsa buna çözüm aramak yanlış bir şey olmasa gerek. dertleri kıyaslamaya ne gerek var ki? rahatsızlık veren her şey büyük bir derttir bence ve bunun çözümünü arıyor diye de suçlamam kimseyi. o yüzden troll olmadığı sürece cevaplayabildiğim bütün sorulara cevap vermeye çalışıyorum başka bir şey düşünmeden.

yalnız bir tek ilişki sorularına cevap vermiyorum, o da tanımadan etmeden sağlıklı yorumlar yapılamayacağını düşündüğümden. yanlış bir yorum yaparım, soruyu soran kişiye de o an mantıklı gelir de benim de dolaylı da olsa mutsuzluğuna katkım olur diye korkmamdandır.

burbat31

sorunun büyüğü de var küçüğü de. ikisi de aynı önemde değil ama ikisi de cevap bekler. nasıl ki okulda veya iş yerinde yapman gereken irili ufaklı işler var aynı onun gibi. herkesin hayat böyle.

ha bir de soru(n) bitmez. emin ol. yaşadığın sürece birşeyleri daha iyi yapmaya çalışırsın. elindekiyle mutlu olmak lazım biraz da..

locco

bence duyuru açmak paralı olsun 1 € karşılığında 25 tane duyuru açabilme hakkı olsun bak bakalım insanlar nasil aramaya başlar :)

saz@n
1

mobil görünümden çık