öyle fırtınalık bi durum yok tabii, bi soru sadece.
silinen entry'm şu: (bkz: #24642062)
geçenlerde şurda da konuşmuştuk. (git: 322296)
ve orda da bahsettiğimiz gibi evet silinen entry'min nedeni haklı gibi. yani bkz çıkarılınca cümle anlamsız kalıyor. ama bisürü şey yazmışım üstte bu bütün entry'yi çöp yapar mı? yani şimdi haksızlığa uğradım, lanet olsun gibi bi serzenişte değilim. zaten silen arkadaş da yeni moderatör olmuş üzerine gitmek istemem eheh. ama bu kadar mekanik kararlar mı verilmelidir yani? modertördeki keyfilik faktörü nerede mesela? asıl soru sizce silinmeli mi/siler miydiniz? aslında belki aynı moderatöre başka zaman denk gelse yine silmezdi. neyse bu, çok sorun yapmış değilim, şey olmasın.

ben birazdan o entry'yi düzeltip canlandırıcam. ondan buraya da kopyalıyım.

----- soru buradan önce o. kadar uzun değil aslında. -----

başlık: başucu eserleri

tek cümlelik bişeyi başucu eseri yaptılar diyenlere inanmamak lazım. bunu diyenler gelsin aha bu desin ben de bikini giyicem. hava da sıcak zaten. başucu eseri olan şey entry değil başlık zaten öyle de bişey var. ve o başlıkta yazılıp yeterince oylanmış ve başka kriterleri karşılamış uzunca bi entry'n yoksa o başlık başucu eseri olmaz. bu uzun entry'n gerekli kriterleri sağlamıştır başlık başucu eseri olmuştur. bu başlıkta o uzun entry'n yanında ufak entrylerin de varsa o da başucu eserleri listendeki başlığa tıkladığında görünür. böylece kısa entry'n de başucunda görünmüş olur ama o başlığı başucu yapan aslında yazdığın, kriterleri sağlayan uzun entry'dir. bunu 63 yıllık sözlük deneyimime ve inanılmaz analiz kabiliyetime dayanarak söylüyorum. hatta buna dayanarak şunu da söyliyim ki hiç şükela almamış bi entry başlığı başucu eseri yapamaz. hatta en az 2 tane almalı diyorum. sonra kötü de alır, zamanının ötesine de gider fark etmez. ama o şükelaları alması lazım.
ve fakat diğer yandan detaylarının açıklanmaması da iyidir diğer listeler gibi. zira 500 entry için kasanları gördüğümüz gibi böyle değişik şeyler için kasanları da görürüz büyük ihtimalle öyle olursa. onun için bunları boşverip kendine soğuk bi viski hazırla dostum.

edit: ha bir de şöyle bişey vardı unutmuşum. tek bir cümle yazdınız. yanına da bi link verdiniz. hatta belki bikaç link. bu linkler uzunsa entry yeteri kadar oylandığında başlık başucu eseri olabilir. hatta boşlukla da başucu eseri yapılabiliyordu bu yüzden. ve fakat bu bi bug. ilgili entry'yi bulursam da eklerim. evet ilgili entry şu (bkz: #18571848)
silen: gyne @ 07.11.2011 23:23:04 | sebep: "başlıktaki entry'lere fiziksel referans içeriyor: bkz ordan çıktıgında "evet ilgili entry şu...." çok anlamsız kalıyor." gerekçeli ispiyon

 

zamanında sadece bkz verme amaçlıysa önüne ardına bir şeyler yazılsa da legal sayalım diye karar almıştık ama o kararlar derli toplu bir şekilde aktarılmadığı için bilmiyor olabilir ya da karar sonradan değiştirilmiş olabilir.

galadnikov

yani o bkz'ı verdiğim kısmı da sonradan ekledim mesela. neyse, olabilir.

tepedeki psychedelic adam

bu tarz entry'ler uzun zamandan beri legal kabul ediliyor, silinmemesi lazimdi.

opteron
1

mobil görünümden çık