çok pis javascript hatası alıyorum, fonksiyonlar tanımlanmamış görünüyor.
haliyle javascript'e bağlı özellikler çalışmıyor. örneğin duyuruyu show - hide yapamaıyorum,getannounce is not defined hatası veriyor. farklı tarayıcılarda filan da denedim bir tek bende mi sorun var?

ne iş?

 

google+ ve adsense script hatalari disinda bir sorun gorunmuyor bende. cache temizlemeyi deneyin?

fader

al kırdın kırdın, bende sorun yok

obez kirpi george

bende de sorun var. firefox kullanıyorum duyurulara tıklayınca açılmıyor. 2-3 saat önce açılıyordu.

edit: an itibariyle düzeldi.

gozyakansakiz

ben chrome kullanıyorum hiç bi sorun yok bende, sözlüğe de yazılmış. ilginç.

xenophobe

bir sorun gibi bence fader, kullanıcı taraflı olduğunu sanmıyorum çünkü farklı tarayıcılarda zaman zaman çıkıyor sorun, mesela şu an firefox'ta düzgün çalışıyor baktım operada çalışmıyor falan bir garip. bir de sadece bende olmadığına göre bir durum var gibi bilemedim.

i.imgur.com

ocanal

sttc1.eksiduyuru.com 'a ulasabiliyorsaniz (http 403 gelecek) bir sorun olmamasi lazim.

fader

script dosyalarına tek tek bakmıştım yüklenmiyor mu diye sorun yoktu ama çalışmıyordu, sttc1'den 403 alıyordum onda da sorun yoktu ama duyuru üzerinde nedense yüklenmemiş göründü.

ama şu an düzeldi, sorun yok şimdilik, teşekkürler.

ocanal

fader'in hatırlatmasıyla bir soralım istedik, sorun yaşayanların kullandıkları dns servisi google'ın servisleri mi acaba?

demcan

evet google.

ocanal

az önce de ben yaşadım chrome ile. herhangi bi hata mesajı almadım ama duyuruları aç/kapa yapamadım. sayfayı yenileyince düzeldi.

edit: dns google

silvio dante

evet google

gozyakansakiz

anlaşılan o ki google public dns kaynaklı, kısa süreli bir resolve edememe problemiydi.

geldi ve geçti.

demcan
1

mobil görünümden çık