sizce akıl karı mı? fiyatlar ucuz, evet ama garanti koşulları ve bazı sistemlerin dili vs olarak sıkıntıya düşer miyim sizce? ya da başka hesaba katmadığım problemler çıkabilir mi?

daha önceden bu olaya girişmişler de cevap verirlerse çok sevinirim.

şimdiden teşekkürler.

 

abi fiyatlar hiç de ucuz değil ya? en basitinden, "alman yapımı" sennheiser cx 300-II turkiye'de 120 lira civarına alınabilirken ben almanyada 50-60 euro aşağısına bulamadım.

dil konusunda da oldukça katı olduklarını söyleyebilirim, bazı oyun ve filmlerin ingilizce dil seceneği bile olmuyor.

murqx

ucuzsa alınır. aldığın ürünün türkiye'deki servis ağına da bak. servis ağı genişse ve global warranty sağlıyorlarsa alınır.

fayntenks

ne bileyim, bir ps3 baktım 699 civarına geliyor, ipod baktım türkiyedekinden 100TL ucuz nerden baksanız. bu tarz şeylerde bariz farklar oluyor sanırsam. canon 600d fiyatı hele baya iyiydi (1650 civarına geliyor).

bu tarz avantajlı şeylerden almak istiyorum genelde. araştırmadan da almam zaten ama işte tırstığım mevzu garanti ve dil olayları genelde. Türkiye'de global garantiyi kabul ediyorlar mı peki? hadi dili firmware ile falan çözdüm diyelim garanti sorunu baki kalmasın...

loveinaflipbook

türkiyede garantisiz kalman olası. keza canon'un ve apple'ın bölge distributörleri var ve kendi satmadıkları malı garantiye kabul etmiyorlar. ancak ps3 garanti konusunda daha esnek olabilir. garanti konusunu satıcıdan iyice didikleyin derim.

zgn
1

mobil görünümden çık