Arkadaşlar merhaba;
Şimdi benim kapı komşum sokakta yavru bir kedi bulmuş, eve almışlar. Geçen hafta oluyor bu. Şimdi bayrama memlekete gittiler biz bakıyoruz kediye. İkimizin de kedi tecrübesi olmadı şimdiye kadar. Kedinin gözünde bir problem var. Bir de severken yeni farkettik ayaklarında da sert sert şeyler oluşmuş. Fotoğraflarını yükleyip size sorayım dedim. Acil bir şeyse bayramdan sonra sahiplerinin gelmesini beklemeden gidelim veterinere.

Not: Ayaklarındaki şeyin deriyle bir bağlantısı yok. Tüylerin üstünde oluşmuş. Hatta tekini kestik baya sert bir şey. Başta sakız sanmıştık.

Not 2: Resim yükleme siteleri çok büyük dedi resimlere. Ondan zipleyip dosya olarak attım. Korkacak bir şey yok.

uploading.com

 

ne fotoğrafmış arkadaş, 11.1 mb:) dur bekle bu mesajı editleyeceğim.

patisindeki sanki sakız gibi bir şey, dışarıdan bir şey bulaşmış, eğer etine, derisine temas etmiyorsa kesin. gözünde ne var? anlayamadım. yani sağlıklı gibi duruyor hayvan.

gözünün kenarı yara mı öyle? ona bir vet baksın bence. bilemiyorum mikrop kapar mı, çok acelesi yoksa da 1 hafta da bekletmeyin gene de.

yvonne

gözlerine ilaç gerekiyor gibi. bence açık veteriner bulursanız gidin, ilaç verecektir muhtemelen. bulana kadar da temiz ve ıslatılmış pamukla düzenli olarak temizlemeye çalışın bence.

in memory of botvinnik
1

mobil görünümden çık