taksitler bitene kadar iptal etmezler mi? yoksa kartı iptal ederler de taksitler bitene kadar ekstre mi yollarlar? benim asıl istediğim bütün taksitleri bir sonraki ekstreye yansıtsınlar, ödeyeyim ve iptal ettireyim.

banka finansbank bu arada.


 

o kadarını akıl edebiliyorum zaten. "adamlar ellerine erken geçen parayı mı almayacaklar" tarzı bir yorumdan başka bizzat yaşadığın, duyduğun, gördüğün bir durum yoksa pek yararlı bir yönlendirme olmuyor açıkçası.

bellbane

Bankay ıarayıp peşin ödeme yapacağınızı bildirebilirsiniz. Büyük ihtimalle yapılır.

t3hn0

kartı iptal edebilirsiniz daha sonra taksitleri şubeye gidip ödeyebilirsiniz. taksitleri bahane edip kapatmamak isteyeceklerdir ama ısrarla kapatın. hele finansbanksa hiç düşünmeyin allah korusun finansbanktan

eipcack

ödemenin tamamını yapmadan kartı iptal ettiremezsiniz ancak alışverişe kapatmak mümkün olur. Eğer ödeyecekseniz tüm borcu kapattıktan sonra (taksitlerin tamamı dahil bakiye) şube yada telefon bankacılığı ile iptal ettirebilirsiniz.

thy serpent

finansbank kullanmadım ancak başka bankalarda 2 kere karşılaştım ikisinde de kartı kapatmana rağmen taksitler ve ekstreler son taksit bitene kadar gelmeye devam ediyor. toplu ödeme yaparsan bir daha ödeme yapmak zorunda kalmazsın ancak ekstreler gelir taksitler bitene kadar.

drip nick i zaten kullanilmakta

bu arada ödmelerin bitmeden kart iptal olur, kartı iptal etmek mecburiyetinde banka sen istediğin zaman.

bakiye borç olması kapatmana engel değil.

drip nick i zaten kullanilmakta
1

mobil görünümden çık