Evet arkadaşlar başlıktaki gibidir hemen olayı netleştirip madde madde sorularımı sorayım:

1- Kurban bayramında bir turla gidip bol bol fotoğraf çekmek istanbul gürültüsünden, kirliliğinden kurtulup en azından bir gün de olsa temiz hava almak amacındayım. Birkaç ay önce abant yedigöllere gitmiştim ama toplamda 12 saat yollarda geçmişti katıldığım bu günübirlik turda hani kalsan neyse de bir günübirlik turda 12 saatin yollarda geçmesi hoşuma gitmiyor.. Acaba sülüklügöl'e istanbul'dan gidersek yolculuk tahminen kaç saat sürer ?

2- Buraya günübirlik tur düzenleyen tavsiye edeceğiniz bir tur şirketi var mı acaba ?

3- Bunun dışında tur şirketleri kapsamında gezi düzenlenen ve bir fotoğrafseveri memnun edebilecek daha farklı bir yeri tavsiye edebilir misiniz ?

 

sülüklügölde bol bol fotoğraf çekilebilecek bir yer ben görmedim. o kadar yol gidip bir tarafı ulaşılamayan bir amaç diğer trafıda bir gül kıyısı olan ufak bir manzara görmüştük. etrafında gezilcek dolaşılacak bir yer de yoktu.

yolda hatırladığım kadarıyla 3 saat gidiş 3 saat kadar da dönüş sürmüştü.

yedigölleri tavsiye ederim ama bu mevsimde gidilmez.

orpheus

Yedigöllere birkaç ay önce gitmiştim dediğim gibi totalda 12 saatlik yolculuk yüzünden daha da günibirlik olarak gideceğimi sanmıyorum..

joehigashi

www.markapon.com

şöyle bişey var.

tuyra

Bende amatör fotoğraf çekiyorum.Aynı zamanda Boluluyum.Oraya fotoğraf gezisi düzenlemiştim.Sadece sülüklü göl tek başına sıkar.Onunle beraber göynük ve mudurnu yuda eklemelisin.Tur şirketi yerine 13-14 kişilik bir grupla minibüs kiralamak çok daha iyi olur

saksel
1

mobil görünümden çık