ikinci soruma gelince aotucad de render yapmak istediğim resmi her hangi bir "gerçek" resimden alıp kendi çizimime kaplamam mümkün mü?

otokette 3d çalışmak birde kaplama rendır mendır, hemde foto-realistik rendır yapmak akıl karı değildir. insanın deli olması lazım.
autodesk bu düşünce için "VIZ" diye birşey çıkardı vakti zamanında.
demek istediğim Autocad VIZ kullanmalısınız. sinema 4d çok rerörerö bir program. 3ds max ise cad sonrası rendır kaplama filan için hoş bir çözüm değil. aksini iddia eden olursa alnını karışlarım asfdsgdfhfhjhkjl
Autodesk VIZ diyor ki,
**************
"Create photorealistic 3D rendering and virtual tours using radically simplified rendering tools. The ideal 3D visualization tool for AutoCAD® and Revit® users."
**************
bu arada kendisi 3dsmax ile çok haşır neşirdir. 3dsmax biliyorsanız hafifden bununu bilmiş sayılırsınız.
neler yapılıyor bununla? sorularına karşın şöyle bir foto galeri sunayım.
ohannes dedirtir: download.autodesk.com
şu ise ofizal sitesi: usa.autodesk.com


soruna asıl cevap değil ama cinema 4d yerine autocad tasarımını 3ds max'e import edebilirsin. ordan doğru ayarlarla render edersen istediğini elde edebilirsin sanırım.


3dsmax+vray ikilisini öneriyorum şiddetle.
