Diyorum ki ben bi PS bi de TV alayım, Red Dead Redemption, LA Noire falan takılırım kendi halimde. Arada belki panpalarla da PES atarız. Ama televizyonu koyacak salon yok. O yüzden kendi odama koymam gerekecek. Büyük ihtimalle de çoğu zaman tek başıma oynayacağım.
Sizce ayıp olur mu? Oha görgüsüz falan derler mi? Bana normal geliyor ama bilemedim.

ne ayıbı lan olm cep telefonunuz yok mu başkası gitse mp3 player alsa sen ayıplıcan mı


sen satın alacaksan ve salon yoksa anormal kaçmaz. raadol.


Ayıp olma fikri çok saçma da ,galiba aklına gelmemiş, PS var ayağına odan diğer iki arkadaş tarafından kerhaneye de dönebilir yalnız :)


ha salon yokmuş tamam bence koyabilirsin :). başlığı görünce benim gavat ev arkadaşı geldi aklıma sinir yapacaktım.
o değil de adam led i alıp kendi odasına koydu lan, görgüsüz pezevenk


salon yok demiyor ki.salon ortamı yok diyor.d sen yinede samimice söyle arkadaslarına.biraz acıksözlü ol.yani en azından ben olsam öyle yapardım.


sen almıycan mı zaten, al odana koy. eğer yalnızlığı seviyorsan dizi, maç vs izlenmeye odana gelinecek sürekli, bunu da dikkate al.
