Arkadaslar selamlar,

yurtdisindan(avusturya - viyana)kislik elbiselerimi van'a yollamak istiyorum. mng, yurtici kargo (sitesine suanda ulasamiyorum) veya ptt kargonun yurt disindan van'a esya gondermek icin ucretsiz servisleri var mi? yoksa da problem degil.

onemli olan burada yasayip yardim gondermek isteyen eksi duyuru kullanicilari varsa lutfen mesajla bana ulasabilirler mi? Elimizden geldigince esyalari toparlayip en kisa zamanda Van'a gonderelim.

 

(bkz: kızılay'ın ikinci el eşya kabul etmemesi) gönderme bence güvenilir bir kuruma para gönder daha iyi

mr fusion

oradan kislik elbise göndermek cok masraflı ve pek de luzumlu bişey gibi görünmüyor.en mantıklısı napolyonun dedigi gibi para!para!para!

tuzlanmis sekersever

henüz burdan ücretsiz servis saglayan kargo sirketi yok, öbür türlü de göndereceginiz esyanin degeri kadar kargo ücreti öderseniz.

yurtdisindan nakdi yardim icin:
yalnizdegilsinvan.wordpress.com

shi aila

parlak fikirleriniz icin saolun para gonder diyenler. :) ogrenciyiz elimden ancak kislik esyalarimin bir bolumunu gondermek geliyor.

telaku

hacım eşyaların hasarsızsa, temizse gönderebiliyosan gönder de millet eskimiş şeylerini de gönderiyo falan ordaki insanların psikoloisini de düşünmek lazım bence.

contavolta

yok baba oyle terbiyesizlik yapmam zaten. gondermek istedigim esyalarin en eskisi iki yillik ve hala giydigim esyalar. eski oldugundan degil, fazla oldugundan dolayi yollamak istiyorum. yani bir kis donemini 10 kazakla degil 5 kazaklada gecirebilirim.

telaku

kizilhac'in sitesinde de söyle denmis:

"Sachspenden können aufgrund des weiten Wegs und der Strassen nicht in das Katastrophengebiet gebracht werden, zudem gibt es in anderen Landesteilen der Türkei alle benötigten Hilfsgüter und -Materialien. Wenn Sie Dinge haben, mit denen Sie den Erdbebenopfern helfen wollen, dann bietet sich an, diese beispielsweise auf ebay.at zu versteigern und die Erlöse an das Rote Kreuz zu spenden."

www.roteskreuz.at

shi aila
1

mobil görünümden çık