Piyasada St. John's Wort ismiyle leblebi çekirdek gibi ''tamamiyle doğal'' olduğu için tüketilen bu haplar hakikaten doğal mıdır ? Herhangibir yan etkisi var mıdır ? Yoksa en iyisi aktarımızdan alacağımız sarı kantaron çayını yapmak mıdır ? Şimdiden yardımlar için teşekkür ederim.




 

antidepresan ve trankizilan etkisi var, kesinlikle antidepresan tedavisigören biri almamali, hatta biraktiktan 4 hafta sonra bile

the man who hears deepest inquisitions

* herhangi bir bitkinin (Sarı Kantaron dahil) "hapı" doğal olamaz, bu şekilde ürün olarak satılabilmesi için mutlaka birşeyler katılmalıdır içine veya işlenmelidir. Yani "doğal" olarak bu şekilde sunulamaz üreticiye...dolayısıyla en iyisi gerçekten "doğal" olan haliyle kullanmaktır.

* hapları kullanmadığını ve otun kendisini kullandığını varsayarak: otun istenmeyen etkisi yok, belirli bir duyarlılığın yoksa tabi ama bu otu kullanırken bir ilaç kullanacaksan reçete eden doktora bunu kullandığını mutlaka belirt ve ayrıca ilacın prospektüsündeki "etkileşimler" ve "uyarılar ve önlemler" bölümlerini mutlaka oku.

öyleyken böyle işte...

cinematography

Yüksek mikyarda Serotonin içerir (ne kadar masum bir doğal ürün değil mi).
Bu nedenle ABD'de serotonin krizinin 1 numaralı sebebidir.

kroc_with_a_k
1

mobil görünümden çık