bu ne kardeşim?! ben hiç mi hiç kullanmam bu chat olayını, facebook'a da zaten günde 1-2 kere girer, bakar, kaparım. ama ne zaman girsem mesajım var, biri chatten yazmış da yazmış. her girdiğimde de online'ım. chati kapatıp kapatıp durduğum halde online oluyorum hemen hemen her girdiğimde. nedir bunun olayı?

facebook'un android uygulamasını kullanıyorum bir de bazen canım sıkıldığında bakmak için. o mu otomatik olarak giriyor yoksa? eğer problem oysa ondaki chat'i kapatmanın yolu var mı? yoksa direkt kaldırıcam uygulamayı da artık tak etti yeminle...


 

aynı sorundan uzunca bir süre muzdarip olmuşluğum var. kesinlikle facebook chat bug. chatte asla online olamdığım halde günde onlarca kişiden trip içerikli mesajlar aldım. "online görünüyosun ben mesaj atınca offline oluyosun" gibilerinden. çok küfürler ettim, çözüm aradım bulamadım. sırf bu yüzden facebook'u açmadığım günler bile olmuştur. yaklaşık 2 ay devam etti. sonra kendiliğinden düzeldi. sabırlar dilerim.

hasnicktir

eğer hacklenmediyseniz android chatten olabilir.

Android'de chat seçeneğinden girin chat'e ve ayarlar düğmesi aracılığıyla go offline yapın. yardımcı olur herhalde

natnan

FB Chat'i kullanan başka bir mesajlaşma programı kullanıyorsan online olabilirsin. Örneğin Skype veya Live Messenger'a Facebook'u bağladıysan, bu programları açınca otomatik olarak FB'da online oluyorsun.

Bir de yüklediğin uygulamaları kontrol et. www.facebook.com adresinden uygulamalara bak bakalım herhangi birinde "Access Facebook Chat" diye yetki var mı, varsa kaldırabilirsin.

neyehbe

android'in işi ya. bana da oluyor o. telefondan neti kapatınca offline oluyor ama.

cro magnon
1

mobil görünümden çık